Uudet ryhmät alkaneet! Tervetuloa pilatekseen, joogaan ja/tai MOTR-tunnille!

28.08.2017.

Katso esittelyvideot face-bookista!

Uudet pilates-alkeisryhmät ovat alkaneet  maanantaisin klo 12.30 ja torstaisin klo 16. Mukaan voit vielä tulla, muutama paikka vapaana. Voit vaihdella viikottain ma ja to tuntien välillä, jos se sopii omaan aikatauluusi paremmin. Ilmoittaudu kuitenkin heti, niin saat paikan ryhmästä. Pilateskerran kesto on aina 70 min. Pilatesalkeet ohjaa pilatesopettaja, -kouluttaja, fysioterapeutti Tarja Inovaara.

Terapeuttinen Yinjooga & Mindfulness on keskiviikkoisin klo 16.30 ja toinen ryhmä klo 18.15. Terapeuttinen Yinjooga & Mindfulness- sessio kestää 90 min. Opettajana on jooganopettaja, sosiaalipsykologi Emilia Kujala. Liikkeet ja venytykset tehdään  lempeästi ja turvallisesti työskennellen painovoiman ja ulkopuolisten tukien kanssa kehoa avaavissa ja lihaskalvoketjuja stimuloivissa asennoissa. Yin-työskentelyyn  Emilia yhdistää myös mindfulness-menetelmiä. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla tarja.inovaara@pilatesplace.fi tai 040 506 1791.   Parhaimman hyödyn joogastakin luonnollisesti saa harrastamalla säännöllisesti. Aina se ei kaikkien viikko-ohjelmaan kuitenkaan sovi, joten voit tulla epäsäännöllisestikin. Aina kuitenkin ilmoittautumiset etukäteen, mielellään viimeistään maanantaina keskiviikon tunnille. Toki voit kysyä myöhemminkin, onko tunnilla tilaa. Hinta on 20e – 25e sen mukaan maksatko kerran, 6- tai 10 kertaa. Emilialla on yli 10 vuoden kokemus jooganopettamisesta. Kaikki välineet ovat studiolla valmiina, sinun tarvitsee vain ilmoittautua ja tulla paikalle! Ota mukaasi pitkähihainen paita/pusero, se on mukava pukea loppurentoutukseen.

Tuntemattomampi MOTR-tunti taitaa olla ainutlaatuinen Suomessa. Tarja on käynyt Motr- ohjaaja ja -kouluttajakoulutuksen Kaliforniassa ja sieltä ovat myös nämä laitteet.  MOTR on ”Much More Than the Roller” eli pilatesrullana tunnetusta pitkästä rullasta kehitetty monipuolinen, vaativa ja hauskakin harjoittelulaite, joka antaa haastetta myös pidempään liikuntaa harrastaneille. Vastusnaruihin on lainattu ideaa pilateslaitteista. Keskivartalon hallinta ja sen vahvistaminen korostuvat erityisesti tasapainoa ja koordinaatiota vaativissa harjoitteissa. Kokemus kehonhallintalajeista ei ole välttämätöntä. Tunneilla käytetään näppyläpohjaisia ”jarrusukkia” turvallisuussyistä (jarrusukkia voi ostaa studiolta, -10% normaalihinnoista).  MOTR-tunti  on lauantaisin klo 9.30. Näillekin tunneille ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla tarja.inovaara@pilatesplace.fi tai 040 506 1791. . Ilmoittautumalla sitoudut vain siihen yhteen kertaan, jos niin haluat. Tunnin jälkeen voit ostaa 6 tai 10 käyntikertaa, jos päätät lajia jatkaa. Tunti kestää 60 min ja hinta on jatkossa 26e – 30e kertamäärästä riippuen, mutta ensimmäinen kerta on tutustumishintaan 15 euroa.  Tarja on opastanut MOTR:n saloihin pilatesohjaaja, FM Teija Valajan. Teija ohjaa MOTR-tunnit pilatesperiaatteita noudattaen ja rytmittää harjoituksia musiikilla. Lähde ihmeessä kokeilemaan!